Hyvät asiakkaamme ja asiakasyrityksemme,

mietimme parhaillaan kuinka voisimme jatkossa kehittää klinikkaamme, niin että se parhaiten palvelisi potilaitamme, asiakkaitamme (kaikki eivät ole sairaita) ja asiakasyrityksiämme. Nyt olisi mahdollista hakea hankerahoitustakin hyviin ideoihin. Ensimmäinen idea henkilökunnalta oli, että kysytään asiakkailta ! Mitä haluaisitte meiltä, millainen olisi unelmienne lääkäriasema? Klinikka 1 haluaa olla juuri sellainen. Ihan vapaasti saa esittää toiveita. Haluamme kehittää toimintaamme yhdessä kanssanne ja löytää yhteistyötä myös nykyisten ja uusien yritysten kanssa. Periatteessa voimme suuntautua jopa aivan uusille alueille, vaikka tutkimustoimintaan.

Mahdolliset yhteistyöyritykset ja sijoittajat yms.

Klinikka 1 on menestyvä pienyritys, joka hoitaa jo noin 300 pienen ja keskisuuren yrityksen työterveyshuollon ja kasvaa nopeasti. Puolet liikevaihdosta tulee yksityisasiakkaista. Kovan ja laadukkaan työn ansiosta yritys on ollut jopa kannattava. Ala ei kuitenkaan ole kultakaivos, vaikka joku näin voi kuvitella. Pääkaupunkiseudulta ja koko maasta on viime vuosina poistunut lukuisia tämän kokoluokan ja hieman suurempiakin yrityksiä.

Pitkällä tähtäimellä meidänkin on kasvettava, ja tähän haemme yhteistyökumppaneita. Klinikka 1 on perheomisteinen yritys, emme kuulu mihinkään ketjuun ja olemme vapaita tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa, tavoitteena ihmisten hyvä hoito kohtuullisella hinnalla. Nykyinen toimintamme ei kaipaa uutta pääomaa, mutta jos haluamme kasvaa niin mahdollisesti sitten. Olemme kiinnostuneita yhteistyöstä vakuutusyhtiöiden, terveysalan yritysten ja urheiluun liittyen mm. urheiluseurojen kanssa. Voimme järjestää yksilöllisen työterveyshuollon myös isommille yrityksille tai oppilaitoksille. Tämän kaltaisissa hankkeissa olemme todennäköisesti markkinoiden joustavin yhteistyökumppani. Hallinto koostuu Esasta ja Piasta. Olkaa meihin yhteydessä, jos olette kiinnostuneet meistä.