Hoitajamme ovat pitkälle koulutettuja ammattilaisia. Terveydenhoitajamme Tia Söderholm voi tehdä kotikäyntejä akuuteissa sairaustapauksissa tai vastasyntyneen kotiutumisvaiheessa. Hän ja lähihoitajamme Johanna Kotilainen tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä kuten tikkien poistoja, haavojen hoitoja, verenpaineen mittauksia, ottavat laboratorionäytteitä jne.


Aina ei siis tarvitse varata aikaa lääkärille. Hoidon oikea porrastus on potilaan etu. Työterveyshuollossa käytäntönä on pitkään ollut, että terveydenhoitaja voi tehdä terveystarkastuksen ja vain tarvittaessa ohjaa potilaan lääkärille.

Haluamme viedä tätä ajattelua nyt myös yksityisasiakkaiden terveystarkastuksiin ja teimme tarjoushintaisen paketin:


Yksityishenkilön terveystarkastuspaketti

Toistaiseksi voimassa oleva hinta: 100 euroa

-Terveydenhoitajan haastattelu ja hoidon tarpeiden arvio Myllypuron toimipisteessä 30 min.

-Laboratoriokokeet: pieni verenkuva, sokeri, maksa-arvot (s-ALAT ja s-GT), munuaisarvo (s-krea), ja kolesterolipaketti

-Verenpaineen mittaus

-Tarpeen mukaan myös kuulon mittaus ja spirometria ilman lisähintaa!

Terveystarkastuksesta ei voi saada Kela-korvausta.


Kotikäynnit

Alkaen 78 euroa

Hoitajamme tuntiveloitus on 78 euroa/tunti, minimiveloitus 1 tunti matkoineen ja kirjauksineen. Kotikäynnin yhteydessä voidaan ottaa myös laboratoriokokeita, mistä on kuitenkin sovittava etukäteen. Esimerkiksi tulehdusarvo CRP maksaa 18 euroa.

Tarvittaessa hoitajamme konsultoivat lääkäreitä ja kaikki Klinikka 1 lääkäriaseman palvelut ovat käytettävissänne. Kaikki tarkastukset kirjataan potilastietojärjestelmäämme.


Lisätietoja terveydenhoitaja Tia Söderholmilta puh. 040 9325440.

Mikäli tarvitsette säännöllisiä kotisairaanhoitopalveluita tai ihan vain seurantaa että kaikki on hyvin läheisillänne Klinikka 1 tekee yhteistyötä hoivapalveluita tarjoavien yritysten kanssa.


Yhteistyökumppaneita:

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut www.sisältöäelämään.fi