Bulevardin klinikalla (BK) toimintamme painottuu työterveysasiakkaiden ei-lakisääteisiin terveystarkastuksiin, akuuttiin sairaanhoitoon sekä erikoislääkärikonsultaatioihin. Lakisääteiset työterveystarkastukset, neuvottelut ja esimerkiksi pitkittyneet tai monimutkaiset sairaustapaukset hoidetaan/koordinoidaan pääsääntöisesti Myllypuron toimipisteen kautta. BK:lla käytetään BK:n hinnastoa. Työterveyshuollon erikoislääkärikonsultaatiot vaativat aina työterveyslääkärin lähetteen ja yleensä asia vaatii myös maksusitoumuksen/suostumuksen laskuttaa työnantajaa tai vakuutusyhtiötä.

Ajanvaraukset BK:n verkkoajanvarauksen kautta tai numerosta 09-6811390. Tervetuloa!

BK:lla on käytettävissänne on 3 yleislääkäriä:


Eero Puntila

LL, radiologian erikoislääkäri, yleislääkäri
Erityisosaamista: röntgentutkimukset, mammografiatutkimukset, ultraäänitutkimukset, skleroterapia

https://bulevardinklinikka.fi/asiantuntija/puntila...


Ismo Ripatti

LL, yleislääkäri, gerontologi
Erityisosaamista: senioripalvelut,pienkirurgiset toimenpiteet, ikääntyvien potilaiden arviointi, kuntoutus ja hoito, diabetes, hengitystiesairaudet, TULES-vaivat, kivunhoito, säärihaavat, muistiongelmat ja -sairaudet, sydän- ja verenkiertosairaudet, ihon muutokset, toimintakyvyn ylläpito

https://bulevardinklinikka.fi/asiantuntija/ripatti...


Jouko Solonen

LL, yleislääkäri, musiatri

Erityisosaaminen: kaikki yleislääketieteen palvelut,tuki- ja liikuntelinten ongelmat, tapaturmat ja rasitusvammat, musiikkilääketieteen erityisongelmat, työergonomia, yläraajan toimintahäiriöt ja rasitusvammat.

https://bulevardinklinikka.fi/asiantuntija/solonen...